Retourneren

 

Het retourtermijn is 14 dagen.

 

Ben je niet tevreden over bijvoorbeeld de kleur van het speelrijst of zijn de boompjes toch niet zoals je had verwacht? Dat vinden wij erg jammer en kun je het retour zenden. Deze verzendkosten zijn dan wel voor eigen rekening.

 

Let op! De verpakkingen moeten nog gesloten zijn. Geopende en beschadigde producten nemen wij niet retour en crediteren wij niet!

 

Meld vóór het opsturen je retourzending bij Bean Design.
Niet aangemelde retour artikelen crediteren wij niet.
Het aanmelden van je retour artikel kan per e-mail naar info@beandesign.nl.

 

Retour adres:
Bean Design
Zuiderweg 17
1456 NC Wijdewormer
Nederland

 

We streven ernaar om het orderbedrag terug te betalen binnen 7 werkdagen na ontvangt van de niet geopende en niet beschadigde artikel(en).

Helaas kunnen (opberg)meubels, maatwerk meubels en overige producten in opdracht van de klant niet geretourneerd worden.

Is er schade opgelopen tijdens transport? Meld dit direct na het afleveren! 
Dan kijken we samen naar een oplossing.

Zit er enige tijd tussen het afleveren en het melden van de schade, dan zijn wij niet verantwoordelijk voor deze schade.
Bij aflevering checkt de bezorger het meubel op eventuele schade voor hij vertrekt.

Onze (opberg) meubels, overige houten producten en gepersonaliseerde producten worden met de hand gemaakt van een natuur product. Dit houd in dat het hout een zichtbare structuur heeft en kunnen kleine oneffenheden hebben. Wij geven hier geen garantie of korting op.


Tijdens het bestel proces proberen wij zo transparant mogelijk met de klant te communiceren. Helaas kunnen kleuren soms anders overkomen via het digitale scherm en zorgen wij ervoor dat er een kleurenstaaltje toegezonden wordt. Hier brengen wij een klein bedrag voor inrekening. Bij het bestellen van u gewenste meubel halen we dit bedrag van het totale bedrag af.
Klik hier voor meer informatie over onze werkwijze.